Šport
15640 ogledov

Sprehodite se po noro prestižni jahti teniškega zvezdnika

1/10
Sunreef Yachts
Zmagovalec 18 turnirjev za grand slam obožuje življenje na morju.

Španski tenisač Rafael Nadal si je privoščil novo luskuzno jahto 80 Sunreef Power, za katero bo odštel pet milijonov evrov. Na prestižno plovilo bo sicer moral še malce počakati, saj je trenutno še v izdelavi. 

Katamaran, ki v dolžino meri kar 24 metrov, bo podjetje Sunreef Yachts predstavilo septembra na festivalu Cannes Yachting, Nadal pa bo svojo novo "igračko" dobil leta 2020.

Jahta združuje prostornost in razkošje najvišjega razreda, v katerem bo poleg posadke lahko naenkrat uživalo do 12 gostov. Nadal, trenutno drugi tenisač sveta, se je za nakup odločil kmalu po tem, ko je na dražbo dal nekdanje plovilo Beethoven, za katerega želi iztržiti 2,6 milijona evrov.

rafael nadal | Avtor:

Španski tenisač prihaja z Majorke, kjer živi še danes, proste trenutke pa vselej rad preživlja na morju. "Za nas, ki prihajamo z otoka, je morje del našega vsakdana in ni skrivnost, da ga naravnost obožujem. Vedno ko sem na Majorki, si vzamem čas za uživanje na jahti," je povedal 33-letnik, ki je v karieri osvojil 82 lovorik in samo s turnirskimi nagradami v žep pospravil več kot 110 milijonov dolarjev. Še precej več so mu navrgle pogodbe s pokrovitelji.

Nadal je po 12. zmagi na OP Francije prišel do polfinala Wimbledona, kjer ga je premagal Roger Federer. Na igrišča se bo vrnil na kanadskem mastersu v Montrealu, kjer bo branil lansko lovoriko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are proud to announce that @rafaelnadal joins our family of owners. ❤️ . Rafael Nadal has recently commissioned an #80SunreefPower catamaran. An avid multihull enthusiast, the international tennis superstar has selected the shipyard’s latest motor yacht model, having visited and chartered Sunreef Yachts’ catamarans in the past. . . The first unit from the 80 Sunreef Power range is to premiere in September 2019 at the @cannesyachtingfestival . . #sunreef #sunreefyachts #catamaran #luxuryyacht #powercatamaran #yacht #rafaelnadal #tennis #rafa #vamosrafa

A post shared by SUNREEF YACHTS OFFICIAL (@sunreefyachts) on


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.