Hercogova se bo hitro zacelila

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenska teniška igralka Polona Hercog je zaradi zdravstvenih težav odpovedala svojo udeležbo na turnirjih WTA v Rimu in Bruslju, v naslednjem obdobju pa se bo temeljito pripravila za nastop na letošnjem drugem turnirju za grand slam – odprtem prvenstvu Francije v Parizu.
Oglej si celoten članek

"V Madridu so me začele pestiti težave z levim kolkom in spodnjim delom hrbta. Po vseh pregledih in slikanjih so mi zdravniki priporočili tri tedne počitka, v nasprotnem primeru bi se lahko moje zdravstveno stanje še poslabšalo," je uvodoma dejala najboljša slovenska teniška igralka na lestvici WTA in dodala: "Po nekaj dnevih počitka so nadaljnji zdravniški pregledi pokazali, da se bo zadeva zacelila prej, kot so strokovnjaki predvidevali. A po prvotnih mnenjih sem morala odjaviti Rim in Bruselj, saj se bo vse skupaj verjetno zavleklo do dveh tednov. Glavni cilj je, da pridem dobro pripravljena in zdrava v Pariz, zato tudi nisem veliko razmišljala o odjavi Rima in Bruslja. Najprej zdravje, nato pa vse ostalo," je povedala naša najboljša teniška igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.