Šport
17 ogledov

Hercogova se bo hitro zacelila

Polona Hercog Reuters
Slovenska teniška igralka Polona Hercog je zaradi zdravstvenih težav odpovedala svojo udeležbo na turnirjih WTA v Rimu in Bruslju, v naslednjem obdobju pa se bo temeljito pripravila za nastop na letošnjem drugem turnirju za grand slam – odprtem prvenstvu Francije v Parizu.

"V Madridu so me začele pestiti težave z levim kolkom in spodnjim delom hrbta. Po vseh pregledih in slikanjih so mi zdravniki priporočili tri tedne počitka, v nasprotnem primeru bi se lahko moje zdravstveno stanje še poslabšalo," je uvodoma dejala najboljša slovenska teniška igralka na lestvici WTA in dodala: "Po nekaj dnevih počitka so nadaljnji zdravniški pregledi pokazali, da se bo zadeva zacelila prej, kot so strokovnjaki predvidevali. A po prvotnih mnenjih sem morala odjaviti Rim in Bruselj, saj se bo vse skupaj verjetno zavleklo do dveh tednov. Glavni cilj je, da pridem dobro pripravljena in zdrava v Pariz, zato tudi nisem veliko razmišljala o odjavi Rima in Bruslja. Najprej zdravje, nato pa vse ostalo," je povedala naša najboljša teniška igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.