Hewitt proslavil s sinom in hčerko

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
David Ferrer je dobil ATP-turnir v Aucklandu. Pred OP Avstralije igrajo še v Hobartu (WTA) in Sydneyju (WTA in ATP). Lleyton Hewitt pa je dobil ekshibicijo proti Gealu Monfilsu v Melbournu.
Oglej si celoten članek

Avstralec Lleyton Hewitt je zmagovalec ekshibicijskega teniškega turnirja Kooyong Classic v Melbournu, tradicionalne priprave za prvi grand slam turnir sezone. V finalu je premagal Francoza Gaela Monfilsa s 7:5, 6:3. Hewitt bo v ponedeljek že 15. zapored nastopil na domačem turnirju za grand slam. V prvem kolu Melbourna se bo pomeril z Argentincem Davidom Nalbandianom. Na turnirju Kooyong Classic igrajo tudi tekmo za tretje mesto, Avstrijec Jürgen Melzer pa je premagal Rusa Nikolaja Davidenka s 7:6 (4), 6:2.

Auckland Ferreru
Španski igralec David Ferrer je dobil ATP-turnir v novozelandskem Aucklandu. V finalu je Ferrer, prvi nosilec, premagal šestopostavljenega Nalbandiana s 6:3, 6:2. Sedmi igralec sveta Ferrer je potreboval le 68 minut za finalno zmago, čeprav tudi Nalbandian do finala ni igral slabo. Argentinec, ki je trenutno 27. na lestvici ATP, namreč v prejšnjih dvobojih ni izgubil niti niza. Za Ferrera je zmaga v Aucklandu jubilejna deseta v karieri in druga na tem prizorišču po letu 2007.

Hobart Grothovi
Avstralka Jarmila Groth pa je zmagovalka turnirja WTA v domačem Hobartu. V finalu je šesta nosilka premagala Američanko Bethanie Mattek-Sands s 6:4, 6:3. Za 40. igralko sveta je bila to druga zmaga na najvišji ravni, potem ko je lani prvenec doživela v kitajskem Guangzhouju.

Sydney pa Simonu
Gilles Simon iz Francije je zmagovalec turnirja ATP v avstralskem Sydneyju z nagradnim skladom 422.000 dolarjev. V finalu je Francoz premagal četrtega nosilca, Srba Viktorja Troickega s 7:5, 7:6 (4). Za Simona je bil nastop na generalki pred uvodnim turnirjem za grand slam uspešen, saj je dosegel osmo zmago v karieri na turnirjih ATP. Obenem pa je Francoz dosegel že peto zmago v medsebojnih dvobojih s srbskim igralcem, zanjo je potreboval slabi dve uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.