"Highlander" opravil in posnel neverjeten spust

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kolesar se je na svojem domačem otoku lotil izjemnega podviga. Posnetek je prava paša za oči.
Oglej si celoten članek

Danny MacAskill je znano ime med ljubitelji ekstremnih športov. 35-letnik Škot je v preteklosti že navduševal z vratolomnimi podvigi na kolesu, na seznam je dodal še eno izjemno vožnjo.

MacAskill, ki že leta živi in dela v Glasgowu, se je v luči oteženih potovanj v tujino tokrat podal na svojo domačo grudo. Odpotoval je na svoj rodni otok Skye na severozahodu Škotske, v pokrajino Highland.

Odkrito Roglič prvič o porazu na Touru: Bilo je brutalno, uničujoče...

Prekrasno naravo je izkoristil za adrenalinski spust. Odšel je v hribovje Black Cuillin in se povzpel na Dubh Slabs, tik nad jezerom Coruisk.

Celoten spust je bil posnet z GoPro kamero in s kamero na FPV dronu, nastal pa je izjemen video. Uživajte!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:08 29. Januar 2021.

    Uredništvo, hvala za povezavo, Dannya že dolgo nisem videl. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.