Higuain ob vrnitvi v Italijo naravnost v karanteno

Foto: Epa gonzalo higuain
V Torinu so znova zbrani vsi nogometaši italijanskega prvaka.
Oglej si celoten članek

Argentinec Gonzalo Higuain je zadnji nogometaš italijanskega velikana Juventusa, ki se je vrnil na Apeninski polotok. Južnoameričan je takoj po petkovem pristanku s privatnim letalom iz domovine odšel v dvotedensko karanteno in se bo samostojno pripravljal na nadaljevanje prvenstva, ki je predvideno 13. junija.

Nekdanji argentinski reprezentant in napadalec madridskega Reala in Napolija - kot posojen igralec Juventusa je kratek čas branil tudi barve Chelseaja in Milana - je zadnji igralec stare dame, ki se je vrnil v Torino.

Sredi tedna je v prestolnico Piemonta prišel tudi Francoz Adrien Rabiot, prvi zvezdnik Portugalec Cristiano Ronaldo pa 4. maja.

Dvaintridesetletni napadalec je 19. marca odšel v Argentino, kjer je obiskal bolno mamo. V tem času je opravil testiranje na novi koronavirus, izvid pa je bil negativen.

Italijanske nogometne ekipe bodo skupno vadbo pričele v ponedeljek, serie A pa naj bi se začela 13. junija. Pred prekinitvijo je imel Juventus točko prednosti pred drugouvrščenim Laziom, tretjeuvrščeni milanski Inter pa zaostaja že devet točk.

V elitni italijanski ligi nastopajo številni slovenski nogometaši: Samir Handanović je član Interja, Josip Iličić igra za Atalanto, Jasmin Kurtić za Parmo, Žan Majer za Lecce, Rok Vodišek za Genoo, Valter Birsa pa za Cagliari.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.