Hladen tuš za Barço v 90. minuti

Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA lionel messi cristiano ronaldo Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid) Foto: EPA (Barcelona - Real Madrid)
V španski La Ligi so bile na sporedu tekme 14. kroga, ki ga je v največji meri zaznamoval El Clásico večnih rivalov iz Madrida oziroma Barcelone.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v zadnji minuti rednega dela prišel do izenačenja proti Barceloni in z golom Sergia Ramosa zadržal šest točk prednosti pred večnim rivalom.

Katalonci so povedli v 53. minuti z golom Luisa Suáreza, ki ga je v izdihljajih tekme izničil španski branilec v dresu kraljevega kluba.

Varovanci Luisa Enriqueja so se na vsak način želeli izogniti črnemu scenariju, po katerem bi Real pobegnil na devet točk razlike, a razočaranje ob zadnjem sodniškem pisku kljub temu ni bilo zanemarljivo, saj bi se z zmago znova vmešali v boj za naslov državnega prvaka. 

Real, ki mu uspešno poveljuje nekdanji zvezdnik kluba Zinedine Zidane, je neporažen na zadnjih 33 zaporednih tekmah v vseh tekmovanjih.

Madridčanom je šel na roko tudi razplet srečanja med Granado in Sevillo, saj ima slednja po porazu zdaj sedem točk zaostanka za vodilno ekipo španskega prvenstva.

V večernem obračunu je bil na delu tudi slovenski reprezentant Jan Oblak, ki je z Atlético Madridom na domačem Vicente Calderonu osvojil točko proti Espanyolu (0:0) in zapravil priložnost, da bi se na lestvici povsem približal Kataloncem.

La Liga, 14. krog:

Granada - Sevilla 2:1 (1:0)
Pereira 27., Lomban 56.; Ben Yedder 90./11m

Barcelona - Real Madrid 1:1 (0:0:)
Suárez 53.; Ramos 90.

Leganes - Villarreal 0:0 (0:0)

Atlético Madrid - Espanyol 0:0 (0:0)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mp5
    19:14 3. December 2016.

    "Real Madrid je v zadnji minuti rednega dela prišel do izenačenja proti Barceloni in z golom Sergia Ramosa zadržal šest …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.