Hladen tuš za Slovenke

Foto: Žurnal24 Ob koncu turnirja v Krškem so na slovenski klopi vladali mrki obrazi.
V Krškem se je zaključil turnir za lovoriko Slovenijo, ki pa ga bodo v rezultatskem smislu domači prvirženci rokometa kaj kmalu pozabili. Slovenska reprezentanca je namreč prejela krepki zaušnici.
Oglej si celoten članek
 

Turnir za lovoriko Slovenije, 3. kolo

Slovenija : Srbija 18:36
Slovenija (mladinke) : Hrvaška 22:39

Slovenska ženska članska rokometna reprezentanca je v tretjem krogu turnirja za lovoriko Slovenije v Krškem izgubila s Srbijo z 18:36 (10:15) in osvojila končno tretje mesto. Zmagala je Hrvaška, druga je bila Srbija, četrta pa slovenska mladinska reprezentanca. Slovenska članska reprezentanca je v soboto doživela hud poraz s Hrvaško, novo bolečo zaušnico pa je prejela na nedeljski tekmi proti Srbiji. Po uvodni zmagi nad slovensko mladinsko reprezentanco z 38:19, je naslednja dva dvoboja visoko izgubila: s Hrvaško z 18:39, s Srbijo pa z 18:36.

Huda poraza in nemočna predstava sta slaba popotnica pred novembrskim prvim krogom kvalifikacij v črnogorskem mestecu Plevlja za nastop na svetovnem prvenstvu na Kitajskem leta 2009. V Črni Gori jih namreč čakajo obračuni z Italijo, Azerbajdžanom, Bolgarijo, Finsko in Črno goro, v drugi del pa se uvrsti le prvouvrščena reprezentanca na turnirju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.