Šport
11 ogledov

Hladen tuš za Slovenke

Ob koncu turnirja v Krškem so na slovenski klopi vladali mrki obrazi. Žurnal24 main
V Krškem se je zaključil turnir za lovoriko Slovenijo, ki pa ga bodo v rezultatskem smislu domači prvirženci rokometa kaj kmalu pozabili. Slovenska reprezentanca je namreč prejela krepki zaušnici.
 

Turnir za lovoriko Slovenije, 3. kolo

Slovenija : Srbija 18:36
Slovenija (mladinke) : Hrvaška 22:39

Slovenska ženska članska rokometna reprezentanca je v tretjem krogu turnirja za lovoriko Slovenije v Krškem izgubila s Srbijo z 18:36 (10:15) in osvojila končno tretje mesto. Zmagala je Hrvaška, druga je bila Srbija, četrta pa slovenska mladinska reprezentanca. Slovenska članska reprezentanca je v soboto doživela hud poraz s Hrvaško, novo bolečo zaušnico pa je prejela na nedeljski tekmi proti Srbiji. Po uvodni zmagi nad slovensko mladinsko reprezentanco z 38:19, je naslednja dva dvoboja visoko izgubila: s Hrvaško z 18:39, s Srbijo pa z 18:36.

Huda poraza in nemočna predstava sta slaba popotnica pred novembrskim prvim krogom kvalifikacij v črnogorskem mestecu Plevlja za nastop na svetovnem prvenstvu na Kitajskem leta 2009. V Črni Gori jih namreč čakajo obračuni z Italijo, Azerbajdžanom, Bolgarijo, Finsko in Črno goro, v drugi del pa se uvrsti le prvouvrščena reprezentanca na turnirju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.