Hoag resnično odhaja

Foto: Žurnal24 Glen Hoag se najverjetneje seli v Turčijo. (Foto: Nik Rovan)
Po zaključnem turnirju LP so iz ACH Volley sporočil, da po vsej verjetnosti trener Glen Hoag odhaja novim izzivom naproti. V petek se je to tudi zgodilo. Hoag najverjetneje odhaja v Turčijo.
Oglej si celoten članek

Trener Glenn Hoag, ki je odbojkarje ACH Volleyja v letošnji sezoni popeljal do zaključnega turnirja Lige prvakov, zapušča Bled in bo po poročanju italijanske spletne strani www.volleyball.it zasedel trenerski stolček v turškem Arkasu iz Izmirja.

V blejskem klubu omenjene novice niso mogli potrditi. Potrdili pa so, da se s prekaljenim kanadskim strokovnjakom niso uspeli dogovoriti o podaljšanju pogodbe.

Predsednik upravnega odbora ACH Volley Rasto Oderlap je za STA povedal: "Že po vrnitvi iz Lodža smo sporočili, da Glenn ne bo ostal pri nas in da še naprej iščemo novega trenerja. Me pa veseli, da se je odločil ostati v Evropi. Tako nam bo vsaj malo bližje, kot če bi bil v Kanadi. Zelo ga cenimo kot človeka in strokovnjaka, verjamemo, da je tam, kamor odhaja, videl nov izziv v karieri."

Oderlap je še dejal, da so Hoagu že pred zaključnim turnirjem Lige prvakov predlagali podaljšanje pogodbe. Takrat so se dogovorili, da se bodo odločali po turnirju, ko jim je sporočil svojo odločitev o odhodu s trenerskega položaja.

"Iščemo novega trenerja. V igri je nekaj imen, ki so na trgu, do konca meseca bomo imeli ime in sklenjen dogovor z novim trenerjem," je napovedal Oderlap.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.