''Hočemo Barçine nogometaše''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Predsednik francoskega PSG Nasser Al-Khelaifi je nagnal strah v kosti katalonske Barcelone.
Oglej si celoten članek

Predsednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi je Barceloni poslal jasno sporočilo, ko je zatrdil, da Thiago Silva ostaja v francoski prestolnici. Brazilski branilec je namreč prva izbira trenerja Kataloncev Tita Vilanove, ki nujno potrebuje okrepitve v obrambni vrsti. Steber Barçine obrambe Carles Puyol je imel v lanski sezoni veliko težav s poškodbami, zato želi trener Gerardu Piquéju zagotoviti novega partnerja v obrambi.

''Thiago Silva bo z nami na tekmi superpokala proti Bordeauxu. Želi si igrati na tekmi in ostaja v Paris Saint-Germainu. To je dejstvo, saj ima do konca pogodbe še štiri leta in ne odhaja k Barceloni,'' je povedal katarski poslovnež, ki je s tem potrdil besede agenta Thiaga Silve, ki je pred dnevi zatrdil, da se Brazilec ne seli na Camp Nou.

Al-Khelaifi ni pretirano navdušen, da Barça ''krade'' nogometaše francoskemu prvaku, zato je španskemu prvoligašu zagrozil: "Hočemo nogometaše Barcelone."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.