Šport > Nogomet
22 ogledov

''Hočemo Barçine nogometaše''

Nasser Al-Khelaifi edinson cavani Reuters
Predsednik francoskega PSG Nasser Al-Khelaifi je nagnal strah v kosti katalonske Barcelone.

Predsednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi je Barceloni poslal jasno sporočilo, ko je zatrdil, da Thiago Silva ostaja v francoski prestolnici. Brazilski branilec je namreč prva izbira trenerja Kataloncev Tita Vilanove, ki nujno potrebuje okrepitve v obrambni vrsti. Steber Barçine obrambe Carles Puyol je imel v lanski sezoni veliko težav s poškodbami, zato želi trener Gerardu Piquéju zagotoviti novega partnerja v obrambi.

''Thiago Silva bo z nami na tekmi superpokala proti Bordeauxu. Želi si igrati na tekmi in ostaja v Paris Saint-Germainu. To je dejstvo, saj ima do konca pogodbe še štiri leta in ne odhaja k Barceloni,'' je povedal katarski poslovnež, ki je s tem potrdil besede agenta Thiaga Silve, ki je pred dnevi zatrdil, da se Brazilec ne seli na Camp Nou.

Al-Khelaifi ni pretirano navdušen, da Barça ''krade'' nogometaše francoskemu prvaku, zato je španskemu prvoligašu zagrozil: "Hočemo nogometaše Barcelone."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.