Šport > Nogomet
14 ogledov

Zaušnica Barçi: Silva ostaja pri PSG!

Thiago Silva Paris Saint Germain PSG Dinamo Kijev Liga prvakov EPA
Paulo Tonietto, agent Thiaga Silve, je zatrdil, da se Brazilec ne bo preselil na Camp Nou, saj ostaja član Paris Saint-Germaina.

Brazilski reprezentant Thiago Silva je glavna tarča trenerja Barcelone Tita Vilanove, ki si želi okrepiti obrambno vrsto katalonskega velikana. Vilanovo po navedbah španskih medijev zanima samo Silva. ''On ali nihče,'' naj bi Španec povedal odgovornim v Barceloni.

Čeprav je sprva kazalo, da je Brazilec naklonjen selitvi v Španijo, pa se je zdaj oglasil nogometašev agent, ki je zatrdil, da se to ne bo zgodilo. ''Thiago Silva je nogometaš Paris Saint-Germaina. Sklenjeno ima pogodbo, ki jo namerava spoštovati. Govorice krožijo, tako kot so krožile lani, a Thiago Silva je član PSG in v Parizu bo ostal do izteka pogodbe,'' je za uradno spletno stran francoskega prvoligaša povedal Paulo Tonietto, agent 28-letnega branilca. Silva ima pogodbo sklenjeno do leta 2017.

Brazilski reprezentant, ki je v začetku meseca Braziliji pomagal do zmage v pokalu konfederacij, se je v PSG preselil iz AC Milana za odškodnino v višini 42 milijonov evrov. V lanski sezoni na Parku princev je s PSG osvojil naslov državnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.