Šport > Nogomet
25 ogledov

Thiago Silva zavrnil domnevni dogovor z Barço

Thiago Silva Alba Pique PSG Paris Saint Germain Barcelona četrtfinale Liga prvak EPA
Brazilski branilec Thiago Silva je zanikal poročanje katalonskega dnevnika Sport, ki je v sredo oznanil, da se je član Paris Saint-Germaina z Barcelono dogovoril za prestop.

Pri barcelonskem športnem dnevniku Sport so v sredo zapisali, da je Thiago Silva s predstavniki Barcelone že uskladil vse podrobnosti petletne pogodbe, ki naj bi jo kapetan brazilske reprezentance podpisal po odhodu iz Paris Saint-Germaina.

Silva se je odzval prek Twitterja, kjer je njegov predstavnik za stike z javnostjo Cadu Machado zapisal, da s katalonskim klubom ni bil v kontaktu, in da ima s francoskimi prvaki še veljavno pogodbo, ki jo je podpisal pred začetkom zadnje sezone po prihodu iz AC Milana.

Deulofeu na kaljenje v Everton

"Thiago Silva  in njegov agent, Paulo Tonietto, zanikata, da je prestop igralca v Barcelono gotov, kot je danes poročal dnevnik Sport. Poudarjata, da prestop ni gotov, in da ni bilo kontaktov z vodilnimi možmi Barçe ter igralcem, ki ima še veljavno pogodbo s PSG," je Machado zapisal na Twitterju.

V sredo sta se katalonski klub in angleški prvoligaš Everton sicer dogovorila, da se liverpoolskemu klubu na enoletni posoji v Premier League pridruži 19-letni napadalec Gerard Deulofeu.

"Neverjeten talent"

Mlademu Kataloncu, ki ga je novi trener modrih in veliki poznavalec španskega nogometa Roberto Martínez že označil za "neverjetnega nogometnega talenta", v domovini napovedujejo veliko prihodnost v napadu Blaugrane, kjer naj bi igral skupaj z Lionelom Messijem in Neymarjem.

Produkt Barcelonine mladinske šole je v lanski sezoni nekaj minut odigral tudi za člansko moštvo, na svetovnem prvenstvu do 20 let pa je bil član španske reprezentance, ki je v četrtfinalu izpadla proti Urugvaju. Za B-ekipo katalonskega velikana je v zadnji sezoni na 34 tekmah zabil 18 golov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.