Šport > Nogomet
18 ogledov

De Laurentiis: "Cavani hoče le denar, Zlatan odhaja"

De Laurentiis Cavani dres pogodba podaljšanje predsednik Napoli EPA
Predsednik Napolija je zatrdil, da bo Zlatan Ibrahimović zapustil PSG zaradi prihoda Edinsona Cavanija.

Predsednik Napolija, filmski mogotec Aurelio De Laurentiis, je prepričan, da bo Zlatan Ibrahimović zapustil Paris Saint-Germain, ker noče konkurirati še enemu zvezdniškemu napadalcu. Kot najbrž že veste, je blizu prestopa v Pariz prav prvi zvezdnik Neapeljčanov Edinson Cavani.

"Ibrahimović ne bo igral s Cavanijem, obljubili so mu, da ga bodo prodali," je predsednik "južnjakov" dejal za Tutto Napoli. Ob tem je zavrnil tudi morebitno zamenjavo Ibrahimović - Cavani, o kateri so se razpisali nekateri italijanski mediji. Zagotovil je tudi, da na San Paolo ne bo Roberta Lewandowskega. "Lewandowskega ne bo k nam, odšel bo k Monacu ali Bayernu," je bil kratek in jedrnat De Laurentiis.

Blanc ju vidi skupaj

Nato si je predsednik malce privoščil tudi Cavanija, saj ga je označil za lovca na bogastvo. "Cavani je navezan le na denar," je bil z odgovorom na vprašanje o Cavanijevih čustvih jasen šef italijanskega podprvaka. Partenopei so lani namreč osvojili drugo mesto v Serie A za Juventusom.

26-letni Urugvajec je bil to poletje omenjen kot možna okrepitev številnih klubov, pogosto se je omenjalo tudi Real Madrid, katerega navijač je bil Cavani v otroštvu. Toda kot kaže, bo bitko dobila enormna finančna moč francoskih prvakov.

Cavani bo novega delodajalca najbrž stal okrog 60 milijonov evrov. Novi trener PSG Laurent Blanc je sicer na začetku julija že dejal, da lahko Ibrahimović in Cavani igrata tudi skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.