Šport > Nogomet
23 ogledov

Callejón v Napoli, Di Natale še dve leti

Di Natale Udinese Sampdoria Serie A Italija liga prvenstvo EPA
José María Callejón ponovno zapušča Real, Antonio Di Natale pa bo vsaj še dve leti tresel mreže.

Španski nogometaš José María Callejón, dosedanji napadalec madridskega Reala, bo kariero nadaljeval pri Napoliju, s katerim bo po opravljenih zdravniških pregledih podpisal petletno pogodbo. 

Italijanski podprvak bo za 26-letnika, ki naj bi bil zamenjava za Urugvajca Edinsona Cavanija (preselil naj bi se v PSG), plačal deset milijonov evrov.

Callejón, njegova letna plača bo 2,5 milijona evrov, je bil član Realova šole, a je zablestel šele pri Espanyolu, iz katerega se je nato leta 2011 vrnil v matični klub. V zadnjih sezonah je za Real odigral 54 tekem, dosegel pa je osem golov.

Totò še dve leti

Legenda italijanskega Udineseja, napadalec Antonio Di Natale, pri 35 letih še ne namerava postaviti nogometnih čevljev v kot. S svojim klubom je podaljšal sodelovanje do junija 2015.

Nekdanji italijanski reprezentant, ki je za reprezentanco odigral 42 tekem, na katerih je dosegel 11 golov, je v Udinese prišel leta 2004 iz Empolija. V devetih sezonah je zanj nastopil na 298 tekmah, dosegel pa 158 golov. Dvakrat je bil tudi najboljši strelec Serie A.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.