Šport > Nogomet
20 ogledov

Mourinhu v slovo: ''Hvala za vse, šef''

mourinho arbeloa trener real madrid
1/2
Reševalni pas/Twitter
Madridski Real se je z ligaško zmago proti Osasuni (4:2) poslovil od trenerja Joséja Mourinha, ki se seli nazaj k Chelseaju. Portugalec je na Santiagu Bernabéu preživel tri sezone in se zapisal v srca številnih navijačev in nogometašev belega baleta.

Branilec Real Madrida Álvaro Arbeloa se je preko socialnega omrežja Twitter poslovil od trenerja Joséja Mourinha, ki se po koncu sezone vrača v londonski Chelsea.

Španski reprezentant je objavil fotografijo trenerske ekipe in pripisal: ''Hvala za vse. V veselje mi je bilo delati z vami vsemi. Želim vam vse najboljše. Se vidimo kmalu, prijatelji.''

Arbeloa pa ni bil edini, ki se je z objavo na Twitterju poslovil od portugalskega stratega, ki je lani Real popeljal do naslova španskega prvaka.

José Callejón je objavil sliko, na kateri trenerja Reala nosi ''štuporamo''. Fotografija je bila posneta novembra 2011 po zmagovitem zadetku Cristiana Ronalda proti Valencii. ''Dve nepozabni leti. Meni osebno je bilo v užitek. Želim ti vse najboljše. Hvala, šef, kmalu se vidimo,'' je zapisal Callejón.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.