Šport > Nogomet
29 ogledov

Zamparini namesto Napolija razkril odhod Cavanija

sport 20.06.13. Edinson Cavani,  nogometas, Napoli's Edinson Cavani celebrates a EPA
Eksplozivni predsednik Palerma Maurizio Zamparini je v pogovoru za italijansko radijsko postajo razkril, da se je Napoli dogovoril za prodajo Edinsona Cavanija.

Maurizio Zamparini je zgodba sam po sebi. Predsednik Palerma, ki kot po tekočem traku menjuje trenerje, kar je klub Josipa Iličića in Jasmina Kurtića v zadnji sezoni Serie A stalo tudi prvoligaškega statusa, je zdaj posegel še v poslovanje južnjaških rivalov Napolija.

Zamparini je namreč v intervjuju za Radio Radio zatrdil, da so se Neapeljčani s Paris Saint-Germainom dogovorili za prestop njegovega nekdanjega varovanca Edinsona Cavanija, ki so ga v zadnjih mesecih lovili tudi Real Madrid, Chelsea in Manchester City.

Moral je sprejeti ponudbo

"Poslal sem sporočilo (predsedniku Napolija Aureliu, op. a.) De Laurentiisu in mu čestital, da je opravil še bolje kot jaz. Presegel je 43 milijonov evrov, ki smo jih za Javierja Pastoreja ob prodaji k PSG dobili mi," je dejal Zamparini.

"De Laurentiis je moral sprejeti to ponudbo. Dobro je storil, ko je dejal, da hoče takšno odškodnino. Cavani je unikaten igralec. Ni mogel ostati pri Napoliju, ker je moral misliti na svojo kariero in PSG mu je ponujal osem milijonov evrov na leto."

Pri Le Parisienu so že poročali, da bi lahko prestop uradno oznanili v torek. Cavani in Javier Pastore sta bila še do leta 2010 soigralca na Siciliji, nato pa je še pred odhodom Argentinca k PSG mesto na severu otoka za mesto pod Vezuvom zamenjal Cavani, za katerega so sinje modri takrat odšteli okrog 17 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.