Hokejisti Olimpije po tragični smrti Sadeckyja brez tekme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Štiriindvajsetletni slovaški hokejist je umrl za posledicami srčnega zastoja.
Oglej si celoten članek

Hokejski svet je v sredo pretresla novica, da je v bolnišnici umrl Boris Sadecky, 24-letni hokejist Bratislave Capitals v ligi ICEHL, v kateri nastopa tudi SŽ Olimpija.

Žalostna vest Umrl hokejist lige ICEHL, kjer igra tudi SŽ Olimpija

Iz ljubljanskega kluba so danes sporočili, da je zaradi tragične smrti mladega igralca petkov dvoboj v ligi ICEHL odpovedan. Nov termin bo znan naknadno, so še zapisali pri zmajih.

Kljub temu pa so hokejisti Olimpije danes že na poti na Češko, kjer jih ob 18.30 v okviru 15. kroga čaka gostovanje pri ekipi Orli Znojmo.

V nedeljo, 7. novembra, ob 18. uri pa bo v Hali Tivoli gostovala ekipa Hydro Fehervar AV19.

Zaušnica "Gledati poraze z 0:15 ni dobro za nikogar"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.