Hokejistke so si skočile v lase

Na pripravljalni tekmi pred olimpijskimi igrami v Sočiju je prišlo do vnovičnega pretepa med hokejistkami Kanade in Združenih Držav Amerike.
Oglej si celoten članek

Ženski hokejski reprezentanci Kanade in ZDA sta se pred olimpijskim turnirjem v Sočiju dogovorili, da bosta odigrali šest pripravljalnih tekem, ki pa so postregle z obilico nasilja.

Ameriška reprezentanca je v petek s 4:1 premagala kanadsko izbrano vrsto, tekmo pa je - tako kot oktobra - zaznamoval vsesplošni pretep. ''Nisem pristašica pretepanja v hokeju, vendar verjamem v to, da se je treba postaviti zase,'' je povedala trenerka ZDA Katey Stone, ameriška reprezentantka Jocelyne Lamoureux pa je dodala: ''Stopile smo v bran soigralki. Storile smo, kar je bilo potrebno.''

V oktobrski pretep je bilo vpletenih vseh deset hokejistk, ki so bile takrat na ledu, zgodba pa tokrat ni bila kaj prida drugačna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.