Šport
32 ogledov

Hokejistke so si skočile v lase

ženske hokej pretep zda kanada Youtube
Na pripravljalni tekmi pred olimpijskimi igrami v Sočiju je prišlo do vnovičnega pretepa med hokejistkami Kanade in Združenih Držav Amerike.

Ženski hokejski reprezentanci Kanade in ZDA sta se pred olimpijskim turnirjem v Sočiju dogovorili, da bosta odigrali šest pripravljalnih tekem, ki pa so postregle z obilico nasilja.

Ameriška reprezentanca je v petek s 4:1 premagala kanadsko izbrano vrsto, tekmo pa je - tako kot oktobra - zaznamoval vsesplošni pretep. ''Nisem pristašica pretepanja v hokeju, vendar verjamem v to, da se je treba postaviti zase,'' je povedala trenerka ZDA Katey Stone, ameriška reprezentantka Jocelyne Lamoureux pa je dodala: ''Stopile smo v bran soigralki. Storile smo, kar je bilo potrebno.''

V oktobrski pretep je bilo vpletenih vseh deset hokejistk, ki so bile takrat na ledu, zgodba pa tokrat ni bila kaj prida drugačna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.