Hokejsko SP: Tivoli dvakrat cenejši od Stožic

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko je Mednarodna hokejska zveza (IIHF) dolgo odlašala z dovoljenjem za izvedbo svetovnega prvenstva divizije I v Ljubljani v dvorani Stožice, bodo zdaj lahko tekmovanje, ki bo na sporedu aprila 2012, vendarle pripravili v novem športnem objektu v prestolnici, so danes sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.
Oglej si celoten članek

Vseeno pa še ni zanesljivo, da bo prvenstvo divizije I tudi zares doživelo izvedbo v dvorani Stožice. Zaradi zapletov pri pridobivanju marketinških pravic za SP je namreč v igri še vedno tudi preizkušeno, a resda tudi precej zastarelo prizorišče, dvorana Tivoli. Na Hokejski zvezi Slovenije so pojasnili, da bi bili stroški prvenstva v Stožicah dvakrat višji, kot če bi tekmovanje potekalo v Tivoliju, zato bo treba na dokončno odločitev še počakati.

IIHF je drugoligaško prvenstvo Sloveniji oziroma Ljubljani dodelila maja na kongresu v Bratislavi. Prvenstvo divizije Ia bo na sporedu med 15. in 21. aprilom 2012, v konkurenci Avstrije, Ukrajine, Japonske, Velike Britanije in Madžarske pa bosta med elito, iz katere je slovenska reprezentanca letos izpadla, vodili prvi dve mesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.