Hotela je ponoviti vajo, toda ...

Foto: Profimedia
Lepotička, ki je zmotila finale Lige prvakov, ni uspela še enkrat požeti pozornosti nogometne javnosti.
Oglej si celoten članek

Gotovo se dobro spominjate Kinsey Wolanski. Triindvajsetlenica je v atraktivni opravi pritekla na zelenico med finalom Lige prvakov v Madridu in pozornost izkoristila za lastno promocijo.

Nepojasnjeno Dvajsetletnica umrla med kopanjem

Kasneje se je izkazalo, da je Kinsey k madridskemu dejanju nagovoril njen partner Vitalij Zdorovetski. Slednji je že večkrat na podoben način zmotil nogometne tekme, tudi med finalom svetovnega prvenstva 2014 na stadionu Maracanã v Riu de Janeiru.

Ni pornografija Lepotička iz finala Lige prvakov šokirala javnost, s čim se v resnici ukvarja

Na istem objektu je v nedeljo potekalo tudi finalno srečanje Cope Américe, ko so Brazilci ugnali Peru (3:1). Tam sta bila tudi Kinsey in Vitalij, toda njune načrte so prekrižali.

"Copa América, priznam, zagotovo ste zmagali, toda imala sva super avanturo, medtem ko sva poskušala (vpsati na zelenico, op. a.),"  je na Instagramu zapisala Kinsey Wolanski.

"Letela sva v Brazilijo, se preoblekla, se usedla na najina sedeža, končalo pa se je tako, da je dvajset varnostnikov podrlo Vitalija na tla. Sva že izven ječe in uživava v Braziliji," je dodala predrzna lepotička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.