Šport > Nogomet
4382 ogledov

Hotela je ponoviti vajo, toda ...

Kinsey Wolanski
Lepotička, ki je zmotila finale Lige prvakov, ni uspela še enkrat požeti pozornosti nogometne javnosti.

Gotovo se dobro spominjate Kinsey Wolanski. Triindvajsetlenica je v atraktivni opravi pritekla na zelenico med finalom Lige prvakov v Madridu in pozornost izkoristila za lastno promocijo.

Ekaterina Koroleva Nepojasnjeno Šport Dvajsetletnica umrla med kopanjem

Kasneje se je izkazalo, da je Kinsey k madridskemu dejanju nagovoril njen partner Vitalij Zdorovetski. Slednji je že večkrat na podoben način zmotil nogometne tekme, tudi med finalom svetovnega prvenstva 2014 na stadionu Maracanã v Riu de Janeiru.

Kinsey Wolanski Ni pornografija Šport Lepotička iz finala Lige prvakov šokirala javnost, s čim se v resnici ukvarja

Na istem objektu je v nedeljo potekalo tudi finalno srečanje Cope Américe, ko so Brazilci ugnali Peru (3:1). Tam sta bila tudi Kinsey in Vitalij, toda njune načrte so prekrižali.

"Copa América, priznam, zagotovo ste zmagali, toda imala sva super avanturo, medtem ko sva poskušala (vpsati na zelenico, op. a.),"  je na Instagramu zapisala Kinsey Wolanski.

"Letela sva v Brazilijo, se preoblekla, se usedla na najina sedeža, končalo pa se je tako, da je dvajset varnostnikov podrlo Vitalija na tla. Sva že izven ječe in uživava v Braziliji," je dodala predrzna lepotička.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice