Šport > Nogomet
14554 ogledov

Po vzoru lepotice iz finala LP vdrla na igrišče, razplet pa povsem drugačen

Reševalni pas/Twitter
Črnolasa lepotica je poskušala prekinitvi finalno tekmo Eura U21, a se je njen poskus neslavno izjalovil.

Kinsey Wolanski je zaslovela s tem, ko je med finalom lige prvakov med Tottenhamom in Liverpoolom vdrla na igrišče ter poskrbela za prekinitev tekme. 

Kinsey Wolanski Ni pornografija Šport Lepotička iz finala Lige prvakov šokirala javnost, s čim se v resnici ukvarja

Lepotička je čez noč postala ena najbolj iskanih oseb na svetovnem spletu, temu pa je sledila eksplozija na družbenih omrežjih, saj je njeno število sledilco naraslo za več kot 2,5 milijona.

Wolanskijeva, ki se je v samo nekaj urah prelevila v globalno zvezdnico, je zaradi incidenta morala plačati 15.000 dolarjev.

Podobnega učinka se je med nedeljskim finalom na Euru U21 bržkone nadejala črnolasa Italijanka, ki je po vzoru slavne Američanke pritekla na igrišče med obračunom Španije in Nemčije, vendar se varnostniki zanjo sploh niso zmenili.

Potem ko je preizkusila zelenico in se sprehodila po igrišču, se je vrnila na svoje mesto, kot da se ne bi nič zgodilo. Lepotica, katere ime ostaja neznanka, za razliko od Wolanskijeve ni doživela svojih pet minut slave.

Gledalci pred televizijskimi zasloni njenega vdora na zelenico niso mogli videti, saj je kamera ni posnela, so jo pa v objektiv ujeli fotografi ob robu igrišča.

Branilka naslova Nemčija je v finalu izgubila s Španijo z 1:2 (0:1). Fabian Ruiz (7.) in Dani Olmo (69.) sta bila uspešna za zmagovalce, Amiri Amiri je v 88. minuti zadel za Nemčijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.