Šport > Nogomet
16853 ogledov

Znana kazen za lepotičko, ki je prekinila finale Lige prvakov

Kinsey Wolanski
Kinsey Wolanski je bila zaradi kršitve protokola in nedovoljenega vpada na igrišče v neprimerni obleki ter nedovoljenega reklamiranja YouTube kanala kaznovana s 15.000 evri.

Liverpool je v precej nezanimivem finalu Lige prvakov z 2:0 premagal Tottenham ter tako v najelitnejšem tekmovanju slavil še šestič.

Damir Skomina Sodba o Skomini Šport Nekdanji sodnik: "V mojem času ne bi veljal niti en zadetek Liverpoola"

Tekmo pa je dosti bolj kot igra obeh ekip zaznamovala Kinsey Wolanski, dekle znane YouTube zvezde Vitalija Zdoroveckega, ki je v 18. minuti tekme nepričakovano vdrla na igrišče stadiona Wanda Metropolitano.

Lepotica je s svojim vdorom na zelenico za nekaj trenutkov prekinila finale Lige prvakov ter bila po mnenju mnogih najatraktivnejši del tekme.

"Pred mojim vdorom na igrišče sem čutila rahlo nervozo, toda preštela sem do tri, se spustila na najnižji del ter skočila. Po predstavi se počutim kar nekoliko šokirano ter polno čustev," je po svoji "akciji" izjavila Kinsey, ki je na igrišče pritekla v kopalni opravi z oznakami Vitalijeve spletne strani ter mu tako naredila lepo reklamo, preden so jo obvladali varnostniki.

Kimsi Wolansky Video Šport Lepotička pojasnila, zakaj je na pol gola blokirala finale Lige prvakov

Kinsey je morala nato preživeti nekaj ur v priporu, zdaj pa je izvedela tudi kazen za svoj prekršek. Wolanskijeva je kaznovana s 15.000 evri zaradi kršitve protokola in nedovoljenega vpada na igrišče v neprimerni opravi ter nedovoljenega oglaševanja YouTube kanala.

Kar 10.000 evrov jo je stalo nedovoljeno oglaševanje, medtem ko bo zaradi vdora na igrišče morala odšteti 5.000 evrov, v primeru da prekine kdaj še kakšno tekmo, pa jo bo naslednji vdor stal 8.000 evrov.

Vse skupaj pa je dokaj nizka cena, glede na to, da je Kinsey v rekordnem času postala prava svetovna zvezda, katere posnetek vdora na igrišče si je do sedaj pogledalo že več milijonov ljudi, njene fotografije so prepravile splet, na Instagramu pa je zbrala že več kot 2,5 milijonov sledilcev, dokler ji niso vanj vdrli hakerji ter ga izbrisali.

Kinsey Wolanski Šok Šport Pridobila 2,5 milijona sledilcev, nato je njen profil izginil
Komentarjev 3
  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:22 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Avatar Kazuya
    Kazuya 13:34 06.junij 2019.

    jst bi ji še eno okol ušes dau, da se spametuje mau

  • dragec 11:27 06.junij 2019.

    Kazen, nagrado naj dobi

Sorodne novice