Šport > Nogomet
2529 ogledov

Pridobila 2,5 milijona sledilcev, nato je njen profil izginil

Kinsey Wolanski
Vroča plavolaska je dan po vdoru na igrišče med finalnim obračunom lige prvakov Madridu doživela nepričakovan šok.

Kinsey Wolanski je zaslovela z vdorom na zelenico madridskega stadiona Wanda Metropolitano, kjer sta se za lovoriko lige prvakov merila Liverpool in Tottenham. Pomajkljivo oblečena je v 18. srečanja pritekla na zelenico in poskrbela za krajšo prekinitev tekme, na kateri je pravico delila slovenska ekipa na čelu z glavnim sodnikom Damirjem Skomino.

Damir Skomina Liverpool Tottenham Liga prvakov finale Hladen kot 'špricer' Šport To je profesionalizem, Skomina se ni dal motiti

Mladenkam, ki je zaradi incidenta pristala za zapahi, se je kasneje oglasila na družbenih omrežjih in zapisala, da je treba v življenju početi nore stvari. Vendar to ni bil njen edini motiv.

Z napisom na kopalkah je 22-letnica oglaševala spletno stran z odraslo vsebino v vlasti njenega fanta, tekanje po zelenici pa je imel tudi ogromen samopromocijski učinek, saj se je število njenih sledilcev na Instagramu s 300.000 povzpelo na kar 2,5 milijona. 

Kimsi Wolansky Video Šport Lepotička pojasnila, zakaj je na pol gola blokirala finale Lige prvakov

Wolanskijeva je že med tekmo postala ena od najbolj iskanih ljudi na svetovnem spletu, s tem pa je post<la tudi tarča hekerjev, ki so ji vdrli v Instagram profil.

"Ko čez noč prideš do 2,5 milijona a sledilcev, potem pa ti shekajo profil. To je pravi čustveni vrtiljak," je zapisala plavolaska, potem ko je njen profil nenadoma izginil s svetovnega spleta.

Komentar Šport Druga liga, tako ali drugače

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.