Šport > Nogomet
70062 ogledov

Lepotička pojasnila, zakaj je na pol gola blokirala finale Lige prvakov

Kimsi Wolansky
1/7
Oglasila se je Kinsey, ki jo je do včeraj zvečer poznalo le malo ljudi, danes pa je svetovna senzacija. Video celotnega dogajanja.

V 17. minuti finala Lige prvakov v Madridu med Liverpoolom in Tottenhamom je razmeroma nezanimivo tekmo, ki se je končala z velikim slavjem Liverpoola, močno popestrila Kinsey Wolanski. Čeprav ji kamere uradnega prenosa niso sledile, ko je napol gola tekala po stadionu, saj na ta način ne želijo spodbujati stalkerstva, pa se o lepi mladenki govori, kot verjetno že dolgo ne o kakšnem vsiljivcu na športnih prireditvah. 

Le slovenskega delivca pravice Damirja Skomine njeno dejanje ni vrglo iz tira.

Damir Skomina Liverpool Tottenham Liga prvakov finale Hladen kot 'špricer' Šport To je profesionalizem, Skomina se ni dal motiti

Danes je na družbenih omrežjih 22-letnica pojasnila, zakaj se je odločila za takšen način iskanja pozornosti. "Življenje je za živeti, počnite nore stvari, ki se jih boste vedno spominjali," je zapisala mladenka, ki ima sodeč po svojih objavah na družbenih omrežjih rada adrenalinske pustolovščine, potovanja in izzivalno nastavljanje soncu (ter objektivu).

Na Twitter je med drugim pripela video svojega vpada na igrišče, ki ga je posnel njen "sodelavec" na tribuni in poleg nagajivo vprašala: "Koliko jih je uživalo?"

V resnici je bil njen vpad tudi izvrstna marketinška poteza, saj je bilo na za nekaj številk premajhni kopalni opravi izpisano ime spletne strani za odrasle, ki jo vodi njen fant, prav tako veteran stalkerstva. Spletni strani se je takoj po Kinseini akciji domet med sledilci povečala za petkrat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • NeAnonimni 11:57 03.junij 2019.

    Zaradi takih bab, moški ne cenimo žensk.

  • bozo666 11:47 03.junij 2019.

    Streakanja ne stalkerstva debili neizobraženi

  • Tadej 19:34 02.junij 2019.

    Drolja ena

Sorodne novice