Hrovatova vnovič hitra, odločitev v zadnjih metrih

Foto: Epa Meta Hrovat na progi v Kronplatzu.
Foto: Epa Meta Hrovat na progi v Kronplatzu.
Smučarke so se merile na v veleslalomu na italijanskem Kronplatzu. Meta Hrovat je dosegla odličen rezultat.
Oglej si celoten članek

Francozinja Tessa Worley je dobila veleslalomsko generalko pred februarskim svetovnim prvenstvom v Cortini d'Ampezzo. Drugo mesto je osvojila Švicarka Lara Gut-Behrami, ki se je na stopničke zavihtela s četrte pozicije prve vožnje. Tretja je bila Italijanka Marta Bassino, ki je na prvi progi vpisala sedmi čas.

Švicarka Michelle Gisin je vodila po prvi vožnji. A v finalu ni ubranila vodstva. Zmagala je Worleyjeva, ki je bila v prvi vožnji peta.

Na tekmi svetovnega pokala alpskih smučark na Kronplatzu v Italiji sta zelo dobro nastopili Slovenki Meta Hrovat in Ana Bucik. Hrovatova je osvojila peto mesto, Bucikova 14.

Zadnji preizkušnji alpskih smučark v svetovnem pokalu pred odhodom na svetovno prvenstvo v Cortini d'Ampezzo bosta smuk in superveleslalom 30. in 31. januarja v Garmisch-Partenkirchnu.

V Nemčijo pa se ne bo odpravila najboljša slovenska smukačica Ilka Štuhec, ki je pred Crans Montano staknila poškodbo desnega gležnja.

Rezultate veleslalomu v Kronplatzu si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.