Šport > Zimski športi
987 ogledov

Hrovatova vnovič hitra, odločitev v zadnjih metrih

Meta Hrovat Kronplatz Epa Meta Hrovat na progi v Kronplatzu.
Smučarke so se merile na v veleslalomu na italijanskem Kronplatzu. Meta Hrovat je dosegla odličen rezultat.

Francozinja Tessa Worley je dobila veleslalomsko generalko pred februarskim svetovnim prvenstvom v Cortini d'Ampezzo. Drugo mesto je osvojila Švicarka Lara Gut-Behrami, ki se je na stopničke zavihtela s četrte pozicije prve vožnje. Tretja je bila Italijanka Marta Bassino, ki je na prvi progi vpisala sedmi čas.

Švicarka Michelle Gisin je vodila po prvi vožnji. A v finalu ni ubranila vodstva. Zmagala je Worleyjeva, ki je bila v prvi vožnji peta.

Na tekmi svetovnega pokala alpskih smučark na Kronplatzu v Italiji sta zelo dobro nastopili Slovenki Meta Hrovat in Ana Bucik. Hrovatova je osvojila peto mesto, Bucikova 14.

Zadnji preizkušnji alpskih smučark v svetovnem pokalu pred odhodom na svetovno prvenstvo v Cortini d'Ampezzo bosta smuk in superveleslalom 30. in 31. januarja v Garmisch-Partenkirchnu.

V Nemčijo pa se ne bo odpravila najboljša slovenska smukačica Ilka Štuhec, ki je pred Crans Montano staknila poškodbo desnega gležnja.

Rezultate veleslalomu v Kronplatzu si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice