Hrvaška legenda svetovalec predsednika Fife

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Gianniju Invantinu bo pri vodenju Mednarodne nogometne zveze svetoval tudi nekdanji odlični hrvaški nogometaš.
Oglej si celoten članek

Legendarni kapetan hrvaške nogometne reprezentance Zvonimir Boban je bil uradno potrjen kot član ekipe novoizvoljenega predsednika Mednarodne nogometne zveze Giannija Infantina, je danes zapisano na uradni spletni strani Fife.

Poleg Bobana bo svetovalec za nogometna vprašanja Infantinu tudi nekdanji glavni tajnik norveške nogometne zveze Kjetil Siem.

"Diplomiral je iz zgodovine, zaključuje pa tudi doktorski študij primerjalne književnosti na zagrebški univerzi. Poleg tega piše kolumne in članke za hrvaške Sportske novosti in italijansko Gazzetto dello Sport, delal pa je tudi za italijansko televizijo Sky," so med drugim pri Fifi zapisali v obrazložitvi Bobanovih aktivnosti po karieri igralca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.