Hrvaškega trenerja 'odnesel' tudi Iličić

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Enajst prejetih zadetkov na dveh tekmah je bilo preprosto preveč.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš Udinese je sporočil, da je hrvaški trener kluba iz Vidma Igor Tudor dobil nogo. Do prekinitve sodelovanja s Tudorjem in njegovim pomočnikom Jurico Vučkom je prišlo po dveh visokih porazih Udineseja proti Atalanti Josipa Iličića z 1:7 in Romi z 0:4.

Na tekmi v gosteh v Bergamu je Udineseju dva zadetka zabil tudi slovenski reprezentant. Ob tem je bil nad njim narejen še prekršek za rdeči karton in enajstmetrovko iz katere je Atalanta tudi dosegla gol.

Video "Slovenske" pol ure v Italiji: goli padali kot za stavo!

Klub iz Vidma bo začasno vodil Luca Gotti, ki jes z nogometaši že opravil prvi trening. Kot možna naslednika Tudorja italijanski mediji omenjajo Gennara Gattusa in Francesca Guidolina.

Udinese je po desetih krogih italijanskega prvenstva serie A na 14. mestu z desetimi točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.