Hrvaškemu zvezdniku visoka kazen zaradi brutalnega prekrška nad vratarjem

Foto: Epa
Foto: Epa
Hrvaški reprezentant si je izključitev prislužil z drsečim startom nad nasprotnim vratarjem.
Oglej si celoten članek

Ante Rebić je letošnjo sezono začel v dresu Eintracht Frankfurta, pred svojim nedavnim prestopom v Milan pa je za nemško ekipo odigral tudi kvalifikacijsko tekmo Evropske lige proti Strasbourgu, na kateri si je zaradi neumnosti prislužil dolgotrajno kazen.

Številni prestopi Hrvat izsilil odhod, v Serie A tudi član Arsenala

Hrvaški reprezentant je na svoji poslednji tekmi v dresu nemškega kluba neoprezno z drsečim startom priletel v Strasbourgovega vratarja ter si prislužil neposredni rdeči karton. UEFA si je vzela kar nekaj časa, da presodi o incidentu, na koncu pa se je odločila za zelo visoko kazen, saj bo moral Rebić izpustiti kar pet naslednjih evropskih tekem.

Foto: Epa Ante Rebić

Milan v letošnji sezoni ta kazen ne bo preveč prizadela, saj zaradi kazni ne igra v nobenem izmed evropskih tekmovanj, medtem ko bi lahko Rebić v prihodnji sezoni izpustil praktično ves skupinski del tekmovanja.

Posnetek njegovega prekrška si lahko pogledate v spodnejm videu, od 1:02 dalje:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:55 23. September 2019.

    kreten hrvaški

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.