Hrvaški in Srbiji grozi izključitev iz Evrope

Foto: EPA
Foto: EPA
Evropska nogometna zveza (Uefa) je izdala opozorilo Hrvaški in Srbiji pred kvalifikacijskim obračunom, ki bo na sporedu 6. septembra na Marakani.
Oglej si celoten članek

Hrvaška in Srbska nogometna zveza sta prejeli opozorilo Uefe, ki svari pred morebitnimi posledicami, če bo na na kvalifikacijski tekmi za nastop na svetovnem prvenstu leta 2014 prišlo do navijaških izgredov.

Reprezentanci nekdanje skupne države se bosta 6. septembra pomerili na Marakani, Uefa pa je sporočila, da ne bo tolerirala nikakršnih navijaških incidentov. Srbski mediji pišejo, da lahko Srbijo in Hrvaško, ki sta že dolgo pod drobnogledom zaradi nediscipline svojih navijačev, doleti kazen triletne prepovedi nastopanja v evropskih tekmovanjih.

Na tekmi v Beogradu ne bo hrvaških navijačev, v Srbiji pa se bojijo, da jim bodo težave nakopali domači podporniki, ki so v preteklosti prekinili tekmo z Italijo in poskrbeli za incident na tekmi mladih nogometašev Srbije in Anglije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.