Šport > Nogomet
26 ogledov

Hrvaški in Srbiji grozi izključitev iz Evrope

hrvaški navijači EPA
Evropska nogometna zveza (Uefa) je izdala opozorilo Hrvaški in Srbiji pred kvalifikacijskim obračunom, ki bo na sporedu 6. septembra na Marakani.

Hrvaška in Srbska nogometna zveza sta prejeli opozorilo Uefe, ki svari pred morebitnimi posledicami, če bo na na kvalifikacijski tekmi za nastop na svetovnem prvenstu leta 2014 prišlo do navijaških izgredov.

Reprezentanci nekdanje skupne države se bosta 6. septembra pomerili na Marakani, Uefa pa je sporočila, da ne bo tolerirala nikakršnih navijaških incidentov. Srbski mediji pišejo, da lahko Srbijo in Hrvaško, ki sta že dolgo pod drobnogledom zaradi nediscipline svojih navijačev, doleti kazen triletne prepovedi nastopanja v evropskih tekmovanjih.

Na tekmi v Beogradu ne bo hrvaških navijačev, v Srbiji pa se bojijo, da jim bodo težave nakopali domači podporniki, ki so v preteklosti prekinili tekmo z Italijo in poskrbeli za incident na tekmi mladih nogometašev Srbije in Anglije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.