Hrvati v šoku zaradi Slovenca: "Ali je to mogoče?"

Foto: FCN
Foto: FCN
Slovenski borec Miran Fabjan je uresničil svoje napovedi in v glavni borbi večera v Ljubljani v manj kot minuti na spektakularen način porazil hrvaškega izzivalca.
Oglej si celoten članek

Slovenski mojster mešanih borilnih veščin Miran Fabjan (38) je v osrednjem dvoboju borilnega spektakla FNC 15 v Stožicah s tehničnim nokavtom premagal Hrvata Maria Žgelo za četrto zmago v karieri (4-2) po pravilih MMA.

Težko pričakovani dvoboj dveh težkokategornikov je trajal samo 45 sekund. Žgela je po pričakovanjih začel zelo agresivno, a pri tem naletel na nič manj razpoloženega ali samozavestnega nasprotnika.

Fabjan, ki je pred dvobojem napovedoval lahko zmago, se je uvodoma znašel ob ograji, a se je hitro uspel izviti iz primeža ter dogajanje preseliti nazaj na sredino kletke, kjer je z močnim levim krošejem v predel ušesa Žgelo zbil na tla in ga zasul z udarci ter tako sodnika prisilil v prekinitev obračuna.

"To je konec. Ali je to mogoče? Ali je to mogoče? Ali je to mogoče?" je ponavljal slišno šokirani hrvaški komentator prenosa. "Fabjan je šel na vse ali nič in nokavtiral Žgelo v manj kot minuti! Pričakovali smo hitro zmago Žgele ali tehnično dominacijo Fabjana, zgodilo pa se je ravno nasprotno," je dodal.

Fabjan je takoj po zmagi najavil svoj naslednji dvoboj, v Beogradu namerava izzvati enega najboljših evropskih borcev ta hip, Srba Darka Stošića.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.