Hrvaški košarkar na tekmi v ZDA pokleknil in zaprosil

Foto: Profimedia Ivan Bender
Hrvat zaznamoval tekmo.
Oglej si celoten članek

Ivan Bender, brat Dragana Benderja, ki v ligi NBA brani barve moštva Phoenix Suns, je požel ovacije na tekmi njegove univerzitetne ekipe Maryland Terrapins. 

Kot je v navadi v ligi NCAA, so bili na zadnjem domačem dvoboju sezone v ospredju košarkarji, ki zaključujejo svoj študij ter tako zapuščajo univeritetno košarko. To je 25-letni Hrvat znal izkoristiti ter ob navdušenju soigralcev in navijačev za roko zaprosil svojo spremljevalko Andreo. Ta je ob taktih pesmi Miroslava Škore seveda privolila.

Foto: Profimedia Ivan Bender

Ivan Bender je nekaj časa veljal za enega najbolj nadarjenih hrvaških košarkarjev, v mlajših reprezentančnih selekcijah je nastopal z zdaj NBA igralci Mariom Hezonjo, Dariom Šarićem in Ivico Zubcem. A njegov razvoj so omejile poškodbe.

Po hudi poškodbi se zdaj vrača v Evropo, kjer naj bi tudi nadaljeval kariero. Vseeno razmišlja tudi o prijavi na NBA draft.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.