Hrvaški reprezentant po potresu ponudil svoj hotel, navijači pomagajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Navijači in nogometaši so priskočili na pomoč.
Oglej si celoten članek

Potres v Petrinji na Hrvaškem je sprožil akcijo med hrvaškimi ljubitelji nogometa. Navijači Dinama Bad Blue Boys so se zbrali v Zagrebu in odšli na pomoč v prizadeta mesta ter pomagajo pri odstranjevanju ruševin, na pot so se iz Splita podali tudi njihovi veliki rivali. Torcida je tako na poškodovano območje odšla s tremi avtobusi s svojimi pripadniki, zbrala pa je tudi kamion pomoči. Tudi pri reški Armadi so zbirali sredstva za prizadete, za podobne akcije so poskrbeli tudi v drugih navijaških sredinah.

Pomoč je preko svoje fundacije obljubil tudi vezist londonskega Chelseaja Mateo Kovačić, nekdanji član Liverpoola Dejan Lovren, ki je trenutno član Zenita, pa je tistim iz Petrinje, ki imajo težave z iskanjem začasnega prebivališča, ponudil prebivanje v svojem hotelu, ki ga ima v Novalji na Pagu. Nastanil bo 16 najbolj ogroženih družin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.