Šport > Nogomet
6229 ogledov

Hrvaški reprezentant po potresu ponudil svoj hotel, navijači pomagajo

Potres Hrvaška, Sisak Profimedia
Navijači in nogometaši so priskočili na pomoč.

Potres v Petrinji na Hrvaškem je sprožil akcijo med hrvaškimi ljubitelji nogometa. Navijači Dinama Bad Blue Boys so se zbrali v Zagrebu in odšli na pomoč v prizadeta mesta ter pomagajo pri odstranjevanju ruševin, na pot so se iz Splita podali tudi njihovi veliki rivali. Torcida je tako na poškodovano območje odšla s tremi avtobusi s svojimi pripadniki, zbrala pa je tudi kamion pomoči. Tudi pri reški Armadi so zbirali sredstva za prizadete, za podobne akcije so poskrbeli tudi v drugih navijaških sredinah.

Pomoč je preko svoje fundacije obljubil tudi vezist londonskega Chelseaja Mateo Kovačić, nekdanji član Liverpoola Dejan Lovren, ki je trenutno član Zenita, pa je tistim iz Petrinje, ki imajo težave z iskanjem začasnega prebivališča, ponudil prebivanje v svojem hotelu, ki ga ima v Novalji na Pagu. Nastanil bo 16 najbolj ogroženih družin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.