Hrvaški tenisači pod drobnogledom

Foto: EPA
Foto: EPA
Interpol, mednarodna organizacija kriminalistične policije, je vzel pod drobnogled štiri hrvaške tenisače, ki naj bi sodelovali pri stavniških goljufijah.
Oglej si celoten članek

Romunski dnevni časopis Gazeta Sporturilor poroča, da so štirje hrvaški tenisači osumljeni prireranja rezultatov na turnirjih serije Challenger.

Antonio Veić, Nikola Mektić, Dino Marcan in Toni Androić so v prejšnjem tednu zaigrali na različnih turnirjih serije Challenger in vsi štirje izgubili z rezultatom 0:2. V stavniško goljufijo naj bi bil vpleten tudi Moldavijec Radu Albot, ki je prav tako izgubil z enakim rezultatom.

Romunske stavnice so samo po zaslugi petih obračunov izgubile pol milijona evrov, saj je bilo na omenjene tekme vplačanih neobičajno veliko stavnih listkov. Glede na to, da so tenisači nastopili na Challengerjih v ZDA, Kanadi, Italiji in na Poljskem, bo prirejanje rezultatov zelo težko dokazati.

Sumljivi obračuni:

ATP Challenger Binghamton (ZDA)

Sanam Singh (Ind) : Dino Marcan (Hrv) 6:4, 6:4

ATP Challenger Grandby (Kanada)

Adrien Bossel (Švi) : Toni Androić (Hrv) 6:4, 6:4

ATP Challenger Recanati (Italija)

Salvator Caruso (Ita) : Nikola Mektić (Hrv) 6:3, 6:2

ATP Challenger Poznan (Poljska)

Andreas Haider-Maurer (Avt) : Antonio Veić (Hrv) 6:3, 6:3
Joao Sousa (Por) : Radu Albot (Mol) 6:1, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.