Hrvati: Kraljica bo Tina Maze

Foto: EPA
Foto: EPA
Tina Maze je pred slalomsko tekmo na zagrebškem Sljemenu – prva vožnja se začne ob 15., druga ob 18. uri – v odlični formi in bo naskakovala tretje letošnje stopničke. Za sabo bo imela vojsko hrvaških navijačev.
Oglej si celoten članek

V hrvaških medijih je Tina Maze pred slalomsko tekmo na Sljemenu, kjer bo startala s številko tri, predstavljena v slogu velike zvezdnice in lepotice in sploh ne dvomijo, za koga bodo stiskali pesti navijači na Sljemenu. Po anketi portala sportski.net, v kateri je sodelovalo več kot dva tisoč bralcev, je Mazejeva z naskokom največja favoritinja tekme. Tako namreč meni kar 64 odstotkov anketirancev, medtem ko je Marlies Schild, vsakokratna zmagovalka treh slalomov v letošnji sezoni, dobila le 10 odstotkov glasov. Med njiju se je vrinila Veronika Zuzulova s 16 odstotki.

"Upam, da bodo hrvaški navijači stiskali pesti zame. Ko sem prvič prišla sem, mi ni bilo nič jasno, zdaj pa čutim, da sem se sposobna boriti za stopničke," je za omenjeni portal dejala Tina Maze in dodala: "Moja največja želja sezone je zmagati tudi v superveleslalomu, najbolj pa me skrbi veleslalom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.