Šport
31 ogledov

Hrvati: Kraljica bo Tina Maze

tina maze lienz slalom schild shiffrin EPA
Tina Maze je pred slalomsko tekmo na zagrebškem Sljemenu – prva vožnja se začne ob 15., druga ob 18. uri – v odlični formi in bo naskakovala tretje letošnje stopničke. Za sabo bo imela vojsko hrvaških navijačev.

V hrvaških medijih je Tina Maze pred slalomsko tekmo na Sljemenu, kjer bo startala s številko tri, predstavljena v slogu velike zvezdnice in lepotice in sploh ne dvomijo, za koga bodo stiskali pesti navijači na Sljemenu. Po anketi portala sportski.net, v kateri je sodelovalo več kot dva tisoč bralcev, je Mazejeva z naskokom največja favoritinja tekme. Tako namreč meni kar 64 odstotkov anketirancev, medtem ko je Marlies Schild, vsakokratna zmagovalka treh slalomov v letošnji sezoni, dobila le 10 odstotkov glasov. Med njiju se je vrinila Veronika Zuzulova s 16 odstotki.

"Upam, da bodo hrvaški navijači stiskali pesti zame. Ko sem prvič prišla sem, mi ni bilo nič jasno, zdaj pa čutim, da sem se sposobna boriti za stopničke," je za omenjeni portal dejala Tina Maze in dodala: "Moja največja želja sezone je zmagati tudi v superveleslalomu, najbolj pa me skrbi veleslalom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.