Hrvati Slovencem pripravljajo peklensko vzdušje

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska odbojkarska reprezentanca se bo v dodatnih kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu merila s Hrvaško, znani pa sta tudi mesti tekem.
Oglej si celoten članek

Prva tekma med Slovenijo in Hrvaško bo 1. junija v Kaštel Šučurcu pri Splitu, povratna pa teden pozneje v ljubljanski dvorani Stožice, kjer se bo 24. maja začel tudi turnir prvega kroga kvalifikacij za SP.

Izbranci trenerja Luke Slabeta se bodo na njem merili z Izraelom, Madžarsko in Moldavijo, s katerimi ne bi smeli imeti večjih težav.

Težje naj bi bilo s Hrvati. Ti so za domačo tekmo izbrali Kaštel Šućurac, kjer naj bi Slovence pričakalo "peklensko" vzdušje. Tekma bo namreč v novi dvorani, ki je pred časom razburila lokalno javnost. Nekateri so jo namreč hoteli poimenovati po legendarnem daljinskem plavalcu Veljku Rogošiću, a so pri tem naleteli na neodobravanje, tako da so jo na koncu poimenovali Sokolana. Slovenski odbojkarji bodo prva reprezentanca, ki bo gostovala v njej.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.