Hrvati v Dohi razvili 200-metrsko zastavo!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Poseben navijaški artikel tehta več kot 100 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Hrvaški navijači so v Dohi, le nekaj ur pred uvodno tekmo z Marokom, razvili zastavo velikanko, ki v dolžino meri kar 200 metrov, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Hrvati so bili po velikanski zastavi znani že pred štirimi leti v Rusiji, kjer so postali svetovni podprvaki, a tokratna zastava je z 200 metri še enkrat daljša od tiste, ki so jo imeli s sabo na zadnjem SP.

Ker gre za poseben izdelek, je bila posebnega pregleda 100-kilogramska zastava deležna tudi ob prihodu v Katar, kjer so jo morali iz varnostnih razlogov za pregled razviti prvič.

To so nato ponovili z dovoljenjem oblasti ponovili še v mestu, ob nacionalnem simbolu pa se je zbralo kakšnih 500 navijačev. Prišla je tudi večina tistih, ki v Katarju trenutno dela in so se za ogled dogodka organizirali na družbenih omrežjih.

Video Ko se izgubi razum ... Poslušajte savdskega komentatorja!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.