Šport > Nogomet
2695 ogledov

Ko se izgubi razum ... Poslušajte savdskega komentatorja!

Salem al Dawsari Savdska Arabija Argentina Epa
Zgodovinska zmaga na uvodni tekmi mundiala je arabskega komentatorja spravila v trans.

Savdska Arabija je na prvi skupinski tekmi presenetljivo premagala Argentino (2:1), ki velja za eno glavnih favoritinj za naslov.

Po uvodnem zadetku Lionela Messija z bele točke, so Arabci na začetku drugega polčasa naredili preobrat po dveh lepih golih Saleha al Shehrija in Salema al Dawsarija.

Za en vplačan evro na zmago Savdijcev so stavniški lovci na presenečenja dobili več kot dvajset evrov, kar govori o zares šokantnem razpletu.

reprezentanva Savdskse Arabije SP 2022 Šport To so naredili Savdijci po zmagi nad Argentino

Posebej lep je bil drugi gol Savdijcev, ki ga je zabil njihov najboljši igralec Al Dawsari. Že med predhodno akcijo je bil savdijski komentator na robu ekstaze, ko je Al Dawsarijev strel z roba kazenskega prostora končal v mreži, se mu je, povedano po domače, utrgalo.

Izjemno veselje na tribunah in v komentatorski kabini si lahko ogledate na priloženem posnetku.

Na drugi tekmi skupine C sta se Poljska in Mehika razšli z neodločenim izidom (0:0). V drugem kolu bo Argentina igrala proti Mehiki, Poljska proti Savdski Arabiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice