Šport > Nogomet
722 ogledov

Ronaldo spregovoril o posledicah famoznega intervjuja

Cristiano Ronaldo Epa
Najboljši strelec portugalske izbrane vrste je prepričan, da njegova klubska situacija ne bo negativno vplivala na reprezentančno dogajanje v Katarju.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je zagotovil, da njegove nedavne izjave glede matičnega kluba Manchester Uniteda ter javni spor s trenerjem Erikom ten Haagom ne bodo negativno vplivali na portugalsko selekcijo med svetovnim prvenstvom. Portugalska bo mundial začela v četrtek v skupini H proti Gani.

SP v Katarju mavrica mavrične barve Grožnje zalegle Šport Reprezentance podlegle pritisku Fife

"Ne dvomim, da lahko ta nedavna epizoda, tisti intervju na britanski televiziji, tako kot druge epizode, ki se včasih zgodijo, pretrese igralca, ne bodo pa zamajale ekipe,"  je dejal 37-letni Ronaldo v portugalskem pripravljalnem taboru.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Epa Epa

Superzvezdnik, ki se je moral to sezono zadovoljiti z zgolj obrobno vlogo pri rdečih vragih, je prejšnji teden v televizijskem intervjuju za TalkTV okrcal svoj klub in trenerja Uniteda Erika ten Haga. Klub je že napovedal ukrepe zoper Ronalda.

Medtem je Ronaldo zavrnil kakršno koli težavo v odnosu s svojim reprezentančnim in klubskim soigralcem Brunom Fernandesom, potem ko je prejšnji teden zaokrožil videoposnetek, ki naj bi pričal o zadržanosti med obema igralcema.

"Z njim imam odličen odnos. Njegovo letalo je zamujalo in vprašal sem ga, ali je prišel z ladjo, šalil sem se z njim," je zagotovil Portugalec. "Vedno so razprave, prostor za govorice, to vem ... Toda vzdušje je res odlično ... Pogovorite se tudi z drugimi igralci, ne samo s Cristianom Ronaldom, to bi bilo super," je sklenil po 20-minutni tiskovni konferenci, ki je v celoti potekala v portugalščini, še navaja AFP.

Napadalec bo nastopil na svojem petem in obenem najverjetneje zadnjem SP.

Velika polemika Šport Šokantna dvojna merila: prepoved alkohola ne velja za vse! Prizor stoletja Šport Navijači ne morejo verjeti: Ronaldo in Messi zlomila internet!

Ronaldo je bil v svojem klubu suspendiran, potem ko prejšnji mesec ni želel vstopiti kot zamenjava na tekmi proti Tottenhamu. Odnosi med njim in Manchester Unitedom pa so dosegli dno v preteklem tednu, potem ko je nogometaš v intervjuju ocenil, da klub v zadnjih letih ni dosegel nobenega napredka ter dejal, da se počuti izdanega.

Dobitnik petih zlatih žog ostaja kapetan portugalske reprezentance kljub težavam na klubski ravni in upa, da bo nogomet lahko igral do svojega 40. leta.

Katar SP mundial Komentar Šport Zakaj popravljamo, kar ni pokvarjeno?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice