Šport > Nogomet
5096 ogledov

Navijači ne morejo verjeti: Ronaldo in Messi zlomila internet!

Epa
Zaprisežena rivala sta tokrat združila moči za potrebe reklamnega spota.

Cristiano Ronaldo in Lionel Messi sta popestrila dogajanje pred začetkom svetovnega prvensta v Katarju s skupnim nastopom v oglaševalski kampanji francoske modne hiše Louis Vuitton.

Lionel Messi Večni sovražniki Šport S tem, kar je napravil Messi, Argentinci ne bodo niti najmanj zadovoljni

Najboljša nogometaša zadnjih let sta vajena medsebojnih dvobojev na zelenici, tokrat pa sta se preizkusila v nekoliko drugačni vlogi, in sicer sta odigrala šahovsko partijo na pregrešno dragem kovčku prestižne francoske znamke.

Skupni projekt z naslovom Victory is a State of Mind sta superzvezdnika promovirala z objavami na družbenih omrežjih, kjer se je fotografija dveh glavnih tekmecev za naziv 'najboljšega nogometaša vseh časov' razširila kot požar.

Cristiano Ronaldo Ko ima hudič mlade Šport Pred SP nov udarec za Ronalda, ima gastritis

Ronaldo je na Instagramu, kjer ima rekordnih pol milijarde sledilcev, do objave članka pridobil 30 milijonov všečkov, Messi, ki mu sledi 375 milijonov ljudi, pa 23.

Ronaldo je v nedavnem intervjuju s Piersom Morganom, s katerim je zapečatil svojo usodo pri Manchester Unitedu, spregovoril tudi o odnosu z večnim rivalom.

"Fantastičen igralec, zares vrhunski," je kvalitete nekdanjega asa Barcelone pohvalil Portugalec. "Oder si deliva že 16 let. Predstavljate si. 16 let! Imam dober odnos z njim. Nisva prijatelja v smislu, da bi se obiskovala ali se pogovarjala po telefonu, sva bolj kot soigralca. Zelo ga spoštujem tudi zato, ker je vedno lepo govoril o meni," je povedal 37-letnik.

Cristiano Ronaldo Je to konec? Šport Ronaldo šokiral z razkritji in porušil vse mostove: "Izdali so me!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.