Šport > Nogomet
26142 ogledov

Odgovor Uniteda: Ronaldo odstranjen s stadiona

Cristiano Ronaldo, Old Trafford Youtube
Drugo obdobje Cristiana Ronalda pri Manchester Unitedu je očitno že zaključeno.

Z intervjujem pri za mnoge Angleže spornem novinarju Piersu Morganu si je Cristiano Ronaldo očitno dokončno zaprl vsa vrata pri Manchester Unitedu. Zvezdnik je že pred sezono na vse načine želel zapustiti klub, ki pa za Portugalca ni prejel pravih ponudb. Ronaldo se je kasneje večkrat znašel na klopi kot pa v prvi enajsterici, na eni izmed tekem pa je zavrnil vstop v igro in predčasno odšel s stadiona. Če so mu v klubu takrat še vse skupaj hitro oprostili, pa tokrat temu ni tako.

Prvi odziv na eksplozivni intervju je zdaj že prišel. Vodstvo kluba, ki razmišlja tudi o pravnih ukrepih za obtožbe, ki jih je na račun Uniteda v intervjuju izrekel Ronaldo, je s stadiona odstranilo Portugalčevo podobo. Ta se sicer trenutno nahaja v portugalski reprezentanci, ki bo nastopila na svetovnem prvenstvu.

Cristiano Ronaldo Besni in jezni Šport Zdaj je jasno: Ronalda se bo United pozimi znebil Ronaldo Fernandes Posledice Šport Ronaldo doživel šok v portugalski slačilnici, ta prizor pove vse Cristiano Ronaldo Odziv kluba Šport United nad Ronalda z eno najvišjih kazni v zgodovini nogometa

"Manchester United me je izdal, iz mene so naredili črno ovco. Ne čutim spoštovanja do Erika ten Haga, ker ga tudi on ne zame. Ljudje morajo izvedeti resnico. United se me je želel znebiti. Ne samo trener, ampak tudi ljudje v klubu. Počutil sem se izdanega. Nekateri ljudje me niso želeli pri Manchester Unitedu, ne samo v tej sezoni, ampak tudi že v prejšnji," je med pogovorom Morganu, sicer velikemu navijaču Arsenala, zaupal Ronaldo.

"Po moji vrnitvi ni bilo nobenega napredka. Odkar je United zapustil Alex (Ferguson; op.p.), se klub ni več razvijal. Nič se ni spremenilo. Navijači morajo spoznati resnico. Klubu želim samo najboljše, zato sem se mu tudi pridružil, a nekatere reči znotraj kluba onemogočajo, da bi ta prišel na raven, kjer so City, Liverpool in zdaj tudi Arsenal. United bi moral biti na vrhu, vendar ga trenutno ni tam," je še dodal Ronaldo.

Angleški mediji so se že razpisali, da bo Ronaldo v zimskem prestopnem roku zapustil Old Trafford, kot možni destinaciji se omenjata Bayern in Newcastle.

Komentarjev 4