Šport > Nogomet
21546 ogledov

Neverjetno, koliko Ronaldo plača zaposlene v novi vili

Cristiano Ronaldo Man Utd Epa
Cristiano Ronaldo te dni polni vrstice medijev zavoljo odmevnega intervjuja, v katerem je razkril, kako zelo nezadovoljen je z odnosom, ki so mu ga v aktualni sezoni namenili pri Manchester Unitedu. No, zdaj pa je v javnost pricurljala še novica o tem, koliko plačuje zaposlene v novo pridobljeni vili na Portugalskem.

Več kot očitno je, da je Cristiano Ronaldo zelo močno navezan na Portugalsko. Tudi zato se je odločil, da si ob bližajočem se koncu kariere poklicnega nogometaša ustvari dom na rodnem Portugalskem. Tako je v preteklih mesecih poskrbel za odmeven nakup vile v bližini Lizbone (slabih 20 km stran), za katero je skupaj z renoviranjem odštel okoli 20 milijonov evrov. 

Ronaldo Fernandes Posledice Šport Ronaldo doživel šok v portugalski slačilnici, ta prizor pove vse

A še preden se bo vanjo vselil (in to utegne biti celo pred koncem kariere, če se bodo uresničile nekatere govorice in se bo preselil k lizbonskemu Sportingu), si je športni milijarder privoščil renoviranje – tako portugalski mediji – najdražjega prebivališča na Portugalskem, da bo vila povsem po njegovem (in najbrž tudi Georgininem) okusu. 

Gre za posest, ki se ponaša s 2.729 kvadratnimi metri uporabne (notranje in zunanje) površine, me drugim vsebuje tudi hišo, prostoren vrt, notranji in zunanji bazne, telovadnico, masažno sobo, pa tudi garažo s kapaciteto do 20 avtomobilov. Posest ima tudi celo več hiš za goste in še mnoge druge prijetne kotičke za sproščanje, piše katalonski časnik Sport.

Cristiano Ronaldo Je to konec? Šport Ronaldo šokiral z razkritji in porušil vse mostove: "Izdali so me!"

Toda bolj kot razsežnost novega Ronaldovega domovanja portugalske novinarje preseneča, koliko bo Portugalec namenil za plače zaposlenih, ki bodo skrbeli, da bo v vili vse tako, kot je treba. Kot v svoji ekskluzivni zgodbi poroča portugalski časopis Correio da Manha, bo portugalski superzvezdnik vsakemu delavcu – trenutno so na seznamu zaposlenih štiri osebe (dve sobarici, kuhar in butler), ki bo skrbel za vilo, plačal približno 6.000 evrov mesečno. Poleg tega bodo imeli nekateri zagotovljene tudi svoje prostore.

Cristiano Ronaldo Odziv kluba Šport United nad Ronalda z eno najvišjih kazni v zgodovini nogometa

To, da je Ronaldo že zaposlil osebje v novi vili, že kaže na to, da se je njegova epizoda pri Manchester Unitedu skoraj zagotovo že klavrno in predčasno zaključila. Sporting se tako zdi vse bolj mogoča destinacija Portugalca v prihodnjih mesecih. A še prej ga s Portugalsko nogometno reprezentanco čaka izjemno pomembno svetovno prvenstvo v Katarju, kjer bodo Portugalci eni glavnih favoritov za naslov. 

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.