Šport > Nogomet
1270 ogledov

Zdaj je jasno: Ronalda se bo United pozimi znebil

Cristiano Ronaldo Profimedia
Dokončno je počilo. Ljubezni med Cristianom Ronaldom in Manchester Unitedom je nepreklicno konec.

Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag je na sestanku, zaradi katerega je prestavil dopust, lastnikom kluba predstavil svoje mnenje glede Cristiana Ronalda, ki ga je v oddaji Piersa Morgana na TalkTV kritiziral. Nizozemec je družini Glazer zatrdil, da na Ronalda ne računa več, in predlagal, da naj ga poskušajo prodati, poroča ESPN.

Ronaldo je v odmevnem pogovoru dejal, da se počuti izdanega, da Ten Haga ne spoštuje in da lastnikom kluba ni mar za rezultate moštva, kar je povzročilo, da se je vodstvo sestalo s trenerjem.

Cristiano Ronaldo lepi zneski Šport Neverjetno, koliko Ronaldo plača zaposlene v novi vili

Drugih odzivov kluba zaenkrat še ni, v izjavah ostajajo previdni, zavedajo se, da bodo za 37-letnega Portugalca zaradi visoke plače, ki znaša približno 593.000 evrov na teden, težko našli kupca, a po zvezdnikovem javnem izbruhu razočaranja je videti, da v Unitedu nima več prihodnosti.

Ronaldo Fernandes Posledice Šport Ronaldo doživel šok v portugalski slačilnici, ta prizor pove vse

Nekateri so ga sicer v zadnjem času povezovali z Bayernom, če bi se odrekel visoki plači, pa obstaja možnost, da se vrne v domači Sporting iz Lizbone.

Cristiano Ronaldo Odziv kluba Šport United nad Ronalda z eno najvišjih kazni v zgodovini nogometa

Napadalec je bil to sezono obrobna figura v ekipi Uniteda, pred kratkim so ga kaznovali, ker v igro ni želel vstopiti kot zamenjava. Za United je sicer letos dosegel tri gole, zadnjič pa je igral, ko je ekipa z 1:3 izgubila proti Aston Villi, takrat je bil celo kapetan.

Cristiano Ronaldo Je to konec? Šport Ronaldo šokiral z razkritji in porušil vse mostove: "Izdali so me!"
Komentarjev 1
  • bojovi 12:26 20.november 2022.

    "in da lastnikom kluba ni mar za rezultate moštva", in kaj je zdaj povedal tle narobe?